runa_logoIn het parkachtige landschap van 2,5 ha zijn een drietal wijnpercelen gecreëerd  die gezamenlijk een totale oppervlakte hebben van 1 ha waarop een 4 tal druivenrassen zijn aangeplant, t.w. de Solaris, de Souvignier Gris, de Muscaris en de Cabernet Cantor.  De laatst genoemde is een rode druif, waarvan ook een rosé gemaakt wordt.

wijngaard2De wijngaard en de wijnmakerij zijn op verzoek te bezichtigen met aansluitend een wijnproeverij van onze wijnen waarbij stokbrood en brie wordt geserveerd.
De kosten voor deze rondleiding en wijnproeverij zijn € 10,= per persoon.
Gelieve te bellen voor een afspraak op tel. nr. 06-23514202 of uw vraag te stellen per email algemeen@wijnhoeveruna.nl

Mail of bel ons als u langs wilt komen voor het kopen van de onderstaande wijnen:

IMG_0805

  • Solaris, een heerlijke frisse en fruitige witte wijn (zie de menu tip hieronder), onze voorjaarsprijs is € 8,= per fles
  • Souvignier Gris, een lichte fruitige witte wijn voor bij de lunch, ook met een voorjaarsprijs van € 5,=  per fles
  • Cabernet Cantor Rose,  voor op het terras in de middagzon, met de voorjaarsprijs van € 8,= per fles, of
  • de Cabernet Cantor Rose Prosecco, als u een bubbeltje wilt , ook voor € 8,= per fles en de
  • Cabernet Cantor Rood, welke 20 maanden in een eikenhouten vat heeft gerijpt, voor bij het avond eten,: € 10,= per fles
  • “bij 6 halen = 5 betalen”
  • Onze feestwijn: de Souvignier Gris Sprankel (methode champenoise) is onze best-seller en ook u kunt deze smaaksensatie ervaren voor € 18,= per fles

U kunt bij ons pinnen !

In de restaurants: Op De Deel te Zuidwolde en Brussels Lof te Groningen kunt u onze wijnen ook bij hun gerechten bestellen.

  • Menu tip:
    Gepocheerde schelvis, parel couscous, saus van “Korenwolf” met morielle’s en onze Solaris als begeleiding, een heerlijke combi als u eens wat anders wilt !

img_09211

Ook zijn wij regelmatig met onze Citroen HY wijnbus aanwezig op evenementen en op verzoek verzorgen wij ook op locatie een wijnproeverij om u en uw gasten onze Drentse wijnen te laten ervaren.